BUCURIA DE A MÂNCA ÎMPREUNĂ

Mesele sunt servite la comun cu alți oaspeți, în sistem ‘table d’hôte’ (meniuri predefinite, la un preț fix). Meniurile diferă în funcție de fiecare zi și nu este posibilă comanda ‘à la carte’ Dacă aveți cerințe speciale, anunțați-ne în prealabil și vom încerca să ținem cont de ele.

MICUL DEJUN BUCOVINEAN

Începeți-vă ziua cu un mic dejun sănătos ce include preparate din carne și brânzeturi de la producătorii locali, dulcețuri de casă, preparate din ouă făcute pe loc și legume din grădina noastră. Împreună cu o ceașcă de cafea este începutul perfect pentru o nouă zi plină de energie. De luni până vineri micul dejun se poate servi între orele 7 și 10 iar în weekend între 8 și 11, tariful fiind de 7,5 €/adult și 3,5 €/copil (8-14 ani).

Credem cu tărie că pentru a avea acces la mâncare bună și sănătoasă trebuie să conștientizăm faptul că cele mai bune lucruri au mereu nevoie de mai multă muncă și timp.

CINA, O EXPERIENȚĂ INEDITĂ

Se spune că suntem ceea ce mâncăm, atunci există oare un mod mai bun de a ne cunoaște unii pe alții decât la masă? Cert este că noi ne-am propus să oferim oaspeților noștrii o experiență culinară inedită, care să ne aducă mai aproape unii de alții. Deoarece este făcută exclusiv cu ingrediente proaspete de sezon achiziționate de pe piața locală, cina este preparată doar la cerere, pentru minim 6 invitați și trebuie confirmată cu 24 de ore înainte. Mesele includ trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert făcut în casă, însoțite de băuturile casei. Tariful pentru cină este de 20 €/adult si 10 €/copil (8-14 ani).

ro_RORomână