DIE FREUDE ZUSAMMEN ZU ESSEN

Die Mahlzeiten werden gemeinsam mit anderen Gästen im "Table d'hôte" -System (vordefinierte Menüs zum Festpreis) serviert. Die Menüs unterscheiden sich je nach Tag und es ist nicht möglich, à la carte zu bestellen. Wenn Sie spezielle Anforderungen haben, teilen Sie uns dies bitte im Voraus mit und wir werden versuchen, diese zu berücksichtigen.

BUKOWINA FRÜHSTÜCK

Începeți-vă ziua cu un mic dejun sănătos ce include preparate din carne și brânzeturi de la producătorii locali, dulcețuri de casă, preparate din ouă făcute pe loc și legume din grădina noastră. Împreună cu o ceașcă de cafea este începutul perfect pentru o nouă zi plină de energie. De luni până vineri micul dejun se poate servi între orele 7 și 10 iar în weekend între 8 și 11, tariful fiind de 7,5 €/adult și 3,5 €/copil (8-14 ani).

Wir sind der festen Überzeugung, dass um Zugang zu guten und gesunden Lebensmittel zu erhalten, wir uns bewusst sein müssen, dass die besten Dinge immer mehr Arbeit und Zeit erfordern.

ABENDESSEN, EINE ORIGINELLE ERFAHRUNG

Se spune că suntem ceea ce mâncăm, atunci există oare un mod mai bun de a ne cunoaște unii pe alții decât la masă? Cert este că noi ne-am propus să oferim oaspeților noștrii o experiență culinară inedită, care să ne aducă mai aproape unii de alții. Deoarece este făcută exclusiv cu ingrediente proaspete de sezon achiziționate de pe piața locală, cina este preparată doar la cerere, pentru minim 6 invitați și trebuie confirmată cu 24 de ore înainte. Mesele includ trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert făcut în casă, însoțite de băuturile casei. Tariful pentru cină este de 20 €/adult si 10 €/copil (8-14 ani).

de_DEDeutsch