THE JOY TO EAT TOGETHER

Meals are served jointly with other guests, in the 'table d'hôte' system (pre-defined menus, at a fixed price). The menus differ depending on the day and it is not possible to order 'à la carte' If you have special requirements, please let us know in advance and we will try to take them into account.

BUCOVINEAN BREAKFAST

Începeți-vă ziua cu un mic dejun sănătos ce include preparate din carne și brânzeturi de la producătorii locali, dulcețuri de casă, preparate din ouă făcute pe loc și legume din grădina noastră. Împreună cu o ceașcă de cafea este începutul perfect pentru o nouă zi plină de energie. De luni până vineri micul dejun se poate servi între orele 7 și 10 iar în weekend între 8 și 11, tariful fiind de 7,5 €/adult și 3,5 €/copil (8-14 ani).

We strongly believe that in order to have access to good and healthy food we need to be aware that the best things always require more work and time.

DINNER, A NOVEL EXPERIENCE

Se spune că suntem ceea ce mâncăm, atunci există oare un mod mai bun de a ne cunoaște unii pe alții decât la masă? Cert este că noi ne-am propus să oferim oaspeților noștrii o experiență culinară inedită, care să ne aducă mai aproape unii de alții. Deoarece este făcută exclusiv cu ingrediente proaspete de sezon achiziționate de pe piața locală, cina este preparată doar la cerere, pentru minim 6 invitați și trebuie confirmată cu 24 de ore înainte. Mesele includ trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert făcut în casă, însoțite de băuturile casei. Tariful pentru cină este de 20 €/adult si 10 €/copil (8-14 ani).

en_USEnglish