Activități în Țara Fagilor

Excursii pe bicicletă

Pedalați pe potecile Bucovinei către zone izolate și scăpați de aglomerația orașelor. Vă invităm să descoperiți adevaratele bucurii ale vieții, mișcarea fiind cel mai bun remediu împotriva stărilor de neliniște interioară.

Drumeții în Bucovina

Încărcați doar cu bună dispoziție, ne putem aventura în drumeții ce oferă experiențe plăcute pentru orice călător. Dacă doriți să explorați zone izolate și să scăpați de aglomerația orașelor, vă invităm la această drumeție în inima Bucovinei. Plimbările în natură vă pot ajuta să descoperiți adevaratele bucurii ale vieții, fiind cel mai bun remediu împotriva stărilor de neliniște interioară.

Care activitate ți se potrivește?

Gastronomie

Bucovina, o zonă în care gastronomia locală păstrează influiențele culinare ale tuturor popoarelor care s-au perindat pe aceste meleaguri. Fiecare bucătărie completează buchetul de arome al zonei, buchet ce îmbie orice vizitator ce își oferă răgazul de a le gusta. Descoperă alături de noi aromele Bucovinene!

Oameni și cultură

Excursiile tematice oferite de noi vă poartă prin ţinuturi deosebite, prezentându-vă minunatele comori ale ”Țării Fagilor”. Fie că este vorba despre cărări care duc la cetăţi, manastiri fortificate sau ateliere meşteşugăreşti toate te invită să le descoperi secretele și să le cunoști trecutul.

Ce îți încântă sufletul mai mult?

Împreună cu familia

Am gândit această casă de oaspeți în jurul conceptului de familie, un paradis al bucuriei pentru cei mici și o oază de liniște și răsfăț pentru cei mari. În timp ce micuții profită de fiecare moment de distracție la locul de joacă, cei mari se pot deconecta redescoperind farmecul vacanțelor la țară.

Liniște și relaxare

Șederea la noi este în egală măsură o vacanță pentru trup și suflet.

ro_RORomână